Nyheder

Sikandar Siddique i Solidaritet: Radikales støtte til regeringens umenneskelige flygtningepolitik er en hård mavepuster

De Radikale Giver Op

I sidste uge gav Radikale Venstre op. Deres kurs på udlændingepolitikken havde været ’naiv’, måtte vi forstå. Og regeringens kurs er ’sund fornuft’, mener de. Med Radikale Venstres exit fra den humane udlændingepolitik står Frie Grønne derfor nu snart alene. Det har vores politiske leder, Sikandar Siddique, skrevet om i Solidaritet.

Frie Grønne er uforstående overfor de Radikales exit fra den humane udlændingepolitik. Derfor kæmper vi stædigt videre. For der SKAL være et parti, der passer på vores minoritetsdanskere, og som mener, at Danmark bør have en værdig flygtningepolitik.

Så kære Radikale. Tænk i det mindste på de mange tusinde minoritetsdanskere, der har støttet jer gennem flere valg. Det er også dem, der bliver ramt, når i giver kald på principperne og hopper i favnen på Socialdemokratiet

For vi mener, at regeringens udlændingepolitik er grusom. Den lader flygtninge visne hen på udrejsecentrene. Den sender militært pigtrådshegn, beregnet til at gøre så meget skade som muligt på flygtninge, til Litauen. Den snakker konstant ned til vores minoritetsdanskere, og smider på den måde benzin på et bål af racisme, der allerede brænder alt for stærkt.

I Solidaritet skriver Sikandar:

”Stor opbakning fra minoritetsdanskerne sikrede Radikale et stærkt valg sidste gang, men de samme minoritetsdanskere lider under den politik, partiet nu tilslutter sig, fordi den manifesterer et billede af folk udefra – særligt Mellemøsten og Nordafrika forstår man også på Steenberg i Altinget – som belastende og ikke-kompatible med vores samfund”

Frie Grønne vil en helt, helt anden vej. En humanistisk og værdig tilgang til flygtninge- og udlændingepolitikken. En tilgang hvor vi drømmer om mennesker, ikke mure.

Sikandar slutter sit indlæg i Solidaritet af med en opsang til Radikale Venstre:

”Så kære Radikale. Tænk i det mindste på de mange tusinde minoritetsdanskere, der har støttet jer gennem flere valg. Det er også dem, der bliver ramt, når i giver kald på principperne og hopper i favnen på Socialdemokratiet. Kom tilbage på den rigtige side af historien”

Læs her, hvordan Frie Grønne mener, at vi igen kan få en værdig flygtningepolitik

Vil du læse hele Sikandars indlæg i Solidaritet? Så kan du gøre det her