Nyheder

Er du vores nye frivillige kampagnekoordinator?

Er du vores nye frivillige kampagnekoordinator?

Er du en blæksprutte, der kan jonglere med flere bolde i luften? Har du ambitioner? Kan du motivere andre i sagen? Så er du måske den vi søger.

Siden vi lancerede vores parti for godt en måned siden, er det strømmet ind med frivillige, som vil være med til at skabe et klimaansvarligt og antiracistisk Danmark. Vi har derfor brug for en eller ildsjæle, der kan bruge mellem 5 og 10 timer om ugen på at hjælpe os med at koordinere og udvikle vores gadeaktivisme, vælgererklæringskampagne og organisering af vores frivillige.

Vi tilbyder et unikt og spændende arbejdsmiljø og fællesskab, hvor du både er tæt på den politiske dagsorden på Christiansborg og samtidig bygger bro til vores aktiviteter på gaden og de sociale bevægelser vi deler visioner med. Vi kan ikke tilbyde løn, da vores organisation stadig er i sin spæde start. Derfor er det også vigtigt for os, at du ser jobbet som en mulighed for at udvikle kompetencer, og vi tilbyder derfor at lave et udviklingsforløb ved ansættelse.

Du vil blandt andet få ansvaret for at:

  • Koordinere vores frivillige i forbindelse med vores indsamling af vælgererklæringer og andre politiske kampagner og stunts i tæt samarbejde med vores sekretariat på Christiansborg
  • Understøtte frivilligindsatsen på sociale medier og produktion af indhold til vores hjemmeside i tæt samarbejde med vores kommunikationschef
  • Opbygge vores organisering af frivillige.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med frivilligkoordinering – fx fra socialbevægelse, ungdomsorganisation, NGO-sektoren eller e.lign.
  • Er stærk organisator og en god kommunikator
  • Formår at arbejde selvstændigt og ansvarligt
  • Samarbejder effektivt med andre og deler viden og erfaringer på tværs
  • Bevarer overblikket og kan håndtere flere bolde i luften samtidigt

Vilkår & rekrutteringsproces

Tiltrædelse hurtigst muligt – ansætter løbende og lukker oplaget, når vi mener, vi har fundet den eller de rigtige personer til at besætte stillingen.

Frie Grønne ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Derfor vil din ansøgning blive anonymiseret – dvs. vores rekrutteringssystem søger for at dit navn, billede og køn ikke fremgår det materiale som fremsendes til ansættelsespanelet.

Ansøgning sendes til job@friegronne.dk

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatschef, Laust Leth Gregersen,laust.leth.gregersen@ft.dk eller tlf. 61625667.