Månedlig Donation

Til betaling hver måned

Når du tilmelder dig til en gengående donation så oprettes der en tilhørende konto til nem håndtering af din tilmelding. Du kan til hver en tid tilpasse eller stoppe dine tilmeldinger via Min Konto > Mine Tilmeldinger

Alle donationer går til at styrke Frie Grønnes kampagneføring og politiske virke. Med en månedlig donation giver du os den fordel at kunne planlægge større kampagner og tiltag længere ud i fremtiden fordi vi har en fornemmelse af hvilke kampagnemidler vi kan gøre brug af. Hvilket i sidste ende betyder, at vi kan bruge vores kampagnemidler mere hensigtsmæssigt på den mellemlange bane.

Du kan tilmelde dig en ugentlig donation her

Frie Grønnes primære indtægt er medlemskontingenter og donationer fra privatpersoner og virksomheder. Donationer går til at styrke Frie Grønnes kampagneføring og politiske virke. Jo flere kampagnemidler, vi kan gøre brug af, jo flere kampagner kan vi arrangere. Det betyder også at vi kan sætte fokus på mindre politiske områder, der ikke desto mindre mangler politisk fokus. På den måde får vi også mulighed for at nå så bredt ud som muligt og øge samfundsborgernes kendskab til Frie Grønne og vores mærkesager; at gøre Danmark mere klimaansvarligt, at sikre et stærkere kulturliv, at sikre mangfoldighed i samfundet og aktiv bekæmpelse af racisme.

Send this to a friend