Månedlig Donation (for virksomheder)

Til betaling hver måned

Når du tilmelder dig til en gengående donation så oprettes der en tilhørende konto til nem håndtering af din tilmelding. Du kan til hver en tid tilpasse eller stoppe dine tilmeldinger via Min Konto > Mine Tilmeldinger

Alle donationer går til at styrke Frie Grønnes kampagneføring og politiske virke. Hvis din virksomhed støtter os med en månedlig donation giver du os den fordel at kunne planlægge større kampagner og tiltag længere ud i fremtiden fordi vi har en fornemmelse af hvilke kampagnemidler vi kan gøre brug af. Hvilket i sidste ende betyder, at vi kan bruge vores kampagnemidler mere hensigtsmæssigt. 

Frie Grønnes primære indtægt er medlemskontingenter og donationer fra privatpersoner og virksomheder. Virksomheders donationer går til at styrke Frie Grønnes kampagneføring og politiske virke og jo flere kampagnemidler, vi kan gøre brug af, jo flere kampagner kan vi arrangere. Derfor er det også et direkte bidrag til at vi kan øge opmærksomheden om vores politiske mærkesager som at gøre Danmark mere klimaansvarligt, at sikre et stærkere kulturliv, at sikre et stærkere og mangfoldigere civilsamfund, at nytænke Danmarks økonomiske retning og aktiv bekæmpelse af racisme. Fem kerneværdier som vi i Frie Grønne kæmper for.

Send this to a friend