Politisk praktikant til Frie Grønne på Christiansborg

Brænder du for at gøre en politisk forskel? Vil du arbejde for et klimansvarligt og antiracistisk Danmark? Har du stærke analytiske og strategiske kompetencer? Så er du måske den praktikant, vi søger.

Frie Grønne søger nu en politisk praktikant til vores sekretariat på Christiansborg. Som politisk praktikant vil du blive en integreret del af vores dynamiske sekretariat, der understøtter vores folketingspolitikeres daglige parlamentariske arbejde og partiets deltagelse i den offentlige debat.

Du vil blandt andet få ansvaret for at:

  • Understøtte folketingsgruppens parlamentariske arbejde i forbindelse med afstemninger, udarbejdelse af beslutningsforslag og politiske forhandlinger.
  • Udarbejde selvstændige baggrundsanalyser, research og artikelskrivning inden for Frie Grønnes mærkesager.
  • Forberede og koordinere vores folketingspolitikeres deltagelse i konferencer og events.

Din profil

Du er i gang med en relevant kandidatuddannelse – for eksempel inden for samfundsvidenskabelige studier. Dertil ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med research, strategisk kommunikation og politisk arbejde – eksempelvis fra Christiansborg, NGO’er eller interesseorganisationer.
  • Er analytisk stærk og en god kommunikator – både skriftligt og mundtligt.
  • Formår at arbejde selvstændigt og ansvarligt.
  • Samarbejder effektivt med andre og deler viden og erfaringer på tværs.
  • Bevarer overblikket og kan håndtere flere bolde i luften samtidig.

Vilkår og rekrutteringsproces

Tiltrædelse den 9. august eller tidligst muligt i efterårssemestret afhængigt af dine muligheder. Praktikforløbet er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men kan tilpasses dine behov af hensyn til studie, studiejob og lignende.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 15. april 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 16.

Frie Grønne ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Derfor vil din ansøgning blive anonymiseret – dvs. vores rekrutteringssystem sørger for, at dit navn, billede og køn ikke fremgår i det materiale, som fremsendes til ansættelsespanelet.

Ansøgning sendes til [email protected]

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatschef, Laust Leth Gregersen, [email protected] eller tlf. 61625667.

Yes, vi er allerede 30 % i mål med vælgererklæringerne!

Vil du også hjælpe os med at komme på stemmesedlen til næste folketingsvalg? Så send os din vælgererklæring – det betyder rigtig meget for os.

Tusind tak!

Bedste hilsner
– Sikandar Siddique
Politisk leder for Frie Grønne

close-link
Send this to a friend