Nyheder

Invitation til Frie Grønnes Landsmøde 2022

Frie Grønnes Landsmøde 2022 Tik Square

Kære frie, grønne venner,

Den 21. maj 2022 holder Frie Grønne landsmøde, og vi vil så gerne se jer til en demokratisk dag og festlig aften i København. Hvis du mangler en grund til at melde dig ind som medlem af Frie Grønne, så har du her en meget oplagt én.

Det er vores første landsmøde som opstillingsberettiget parti, og det faktum at vi netop er berettigede til at stille op til næste folketingsvalg, er i høj grad jeres fortjeneste. Derfor ser vi dette landsmøde som en fantastisk mulighed for at fejre jer, der har hjulpet os enten med en underskrift, med donationer, ved at dele vores indhold på sociale medier eller ved at deltage i vores aktivisme rundt om i landet.

Landsmødet finder sted i Kvartershuset på Jemtelandsgade 3, 2300 KBH S. Vi åbner dørene fra kl. 12 og slutter kl. 16:30. Denne del af programmet indeholder den Frie Grønne årsberetning, min tale som politisk leder, og måske allervigtigst: lanceringen af vores kandidathold. I øvrigt bliver mødet dækket af landsdækkende medier, herunder DR og TV2.

Landsmødet er for medlemmer; vi vil meget gerne invitere dig til at blive en del af den frie, grønne medlemsfamilie. Det koster kun 400 kr. om året; 200 kr., hvis du er studerende eller lignende. Du kan melde dig ind lige her:

BLIV MEDLEM AF FRIE GRØNNE

Kl. 17:30 er landsmødet slut, og vi fejrer Danmarks frie, grønne fremtid i samme lokaler. Denne del er fuldkommen uformel; der er mad, musik, hygge og, ja, fejringsstemning.

Så, venner, jeg håber at se jer til denne store dag den 21. maj 2022. Som medlem tilmelder du dig ved at indløse en (gratis) billet her:

FÅ DIN (GRATIS) BILLET TIL FRIE GRØNNES LANDSMØDE 2022

Jeg glæder mig til at se jer. Som altid, tak for din støtte.

 

Med frie, grønne hilsner

Sikandar Siddique