Nyheder

Et anti-racistisk Danmark – efter 20 års flygtninge- og integrationspolitisk umenneskelighed

0009

I Danmark er udlændingepolitikken kun gået en vej de sidste 20 år, og det er mere stramt, mere besværligt og til tider decideret umenneskeligt. Frie Grønne, Danmarks nye venstrefløjsparti vil en radikalt anden vej. Vi vil ikke bare se til, vi vil præsentere konkrete løsninger. Derfor præsenterer vi nu en vision med 33 nye og gamle forslag, der skal tage Danmark tilbage til at være en humanistisk stormagt.

Det er ikke kun Inger Støjberg, Mette Frederiksen og Pernille Vermunds Danmark. Danmark tilhører os alle sammen, og det skal vores samfund afspejle.

”Frie Grønne vil ikke bare have rullet mange af udlændingestramningerne og paradigmeskiftet tilbage, vi vil gøre Danmark til et endnu mere frit, åbent og lokalforankret samfund, der tager sig af de svageste og mest udsatte og giver dem ligeværdige liv i det danske samfund”, siger Sikandar Siddique, politisk leder af Frie Grønne, og fortsætter:

”Et anti-racistisk Danmark er et opgør med den statslige ghettoficering af Danmark. Staten skal stoppe med at modarbejde integrationen med snubletråde og besværligheder, og så skal vi skabe rammer, der giver mulighed for at skabe og leve gode liv. Integrationstiltag bliver solgt som noget, der fremmer integrationen, men sandheden er, at det i de fleste tilfælde blot tilsigter at besværliggøre minoriteters liv.”

”Hvis vi ser på eksempelvis børnefattigdom, kommer mere end en tredjedel af de fattige børn i ydelsessystemet fra familier på hjemrejseydelse. De her stramninger, der er designet til at ramme minoritetsborgere, gør, at det netop ikke bare er almindelige ydelsesreformer, men diskriminerende reformer, der med kirurgisk præcision skaber fattigdom hos en udvalgt samfundsgruppe. Frie Grønne slår med den her række forslag tilbage og siger, at nok er nok.”

LÆS HELE FRIE GRØNNES ANTI-RACISME-UDSPIL HER