Nyheder

Er du vores nye politiske praktikant?

Politisk praktikant til Christiansborg, Frie Grønne – Danmarks nye venstrefløjsparti

Brænder du for at gøre en politisk forskel? Vil du arbejde for et klimansvarligt og antiracistisk Danmark? Har du stærke analytiske og strategiske kompetencer? Så er du måske den praktikant, vi søger.

Som politisk praktikant vil du blive en integreret del af vores sekretariat på Christiansborg, der understøtter vores folketingspolitikeres daglige parlamentariske arbejde og partiets deltagelse i den offentlige debat.

Du vil blandt andet få ansvaret for at:

  • Understøtte folketingsgruppens parlamentariske arbejde i forbindelse med afstemninger, udarbejdelse af beslutningsforslag og politiske forhandlinger
  • Selvstændigt udarbejde baggrundsanalyser, research og artikelskrivning inden for Frie Grønnes mærkesager
  • Forberede og koordinere vores Folketingspolitikeres deltagelse i konferencer og events, herunder Folkemødet på Bornholm i 2022.

Din profil

Du er i gang med en relevant kandidatuddannelse – f.eks. inden for samfundsvidenskabelige studier. Dertil ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med research, strategisk kommunikation og politisk arbejde – f.eks. fra Christiansborg, NGO’er eller interessevaretagelsesorganisationer.
  • Er analytisk stærk og en god kommunikator – både skriftlig og mundtligt
  • Formår at arbejde selvstændigt og ansvarligt
  • Samarbejder effektivt med andre og deler viden og erfaringer på tværs
  • Bevarer overblikket og kan håndtere flere bolde i luften samtidigt

Vilkår & rekrutteringsproces

Tiltrædelse tidligst muligt i forårssemesteret afhængig af dine muligheder. Praktikforløbet tilbydes på fuldtid, 37 timer ugentligt, men kan tilpasses efter behov og dit studie.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 43.

Frie Grønne ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Derfor vil din ansøgning blive anonymiseret – dvs. vores rekrutteringssystem søger for at dit navn, billede og køn ikke fremgår det materiale som fremsendes til ansættelsespanelet.

Ansøgning sendes til job@friegronne.dk

Kontakt

For yderligere information er du velkommen til at kontakte sekretariatschef, Laust Leth Gregersen, på laust.leth.gregersen@ft.dk eller tlf. 61625667.