Folketingskandidater

Nishan Ganesh

1 Nishan 0012 Chris1million.low Jpg

SPIDSKANDIDAT PÅ FYN: Nishan Ganesh er 35 år gammel og bor selv til dagligt i Vollsmose med sin datter på 6 år. Til dagligt arbejder han som revisor. Nishan er en lokal ildsjæl, der har arbejdet utrætteligt for beboerdemokratiet i Vollsmose. Derfor er inddragelse en stor del af hans kandidatur. Nishans mærkesager er klimaet, civilsamfundet, udlændingepolitik samt erhvervs- og beskæftigelsespolitik. Det her er hans historie.

Bryd fri af rammerne og slip kreativiteten løs for fremtiden! Navnet er Nishan Ganesh, og jeg er 35 somre gammel. Til dagligt har jeg bosat mig i Vollsmose Odense sammen med min datter på 6 år, hvor jeg er selvstændig revisor, der understøtter erhvervslivet, foreninger og private.

Jeg føler mig privilegeret for at være født i Danmark og være en del af det samfund, som resten af verden ser op til. Dog har jeg været bekymret for den stigende udvikling af inddelingen af vores medborgere samt afviklingen af den natur, som vi alle er afhængige af. Derfor har jeg valgt at være folketingskandidat på Fyn for Frie Grønne, da vi i Frie Grønne er principielle og kompromisløse, når det gælder forskelsbehandling og klima.

De seneste 10 år har jeg arbejdet for at styrke beboerdemokratiet og varetage beboerdemokratiets interesser samt at være en forlænget stemme for de svagest stillede i udsatte boligområder. Jeg er mentor for unge mænd, der enten har haft eller er på vej ind i en kriminel løbebane.

Da corona-krisen indtrådte og smittetallene var høje, følte jeg mig nødsaget til at gøre noget ved den offentlige debat, stigmatiseringen og udskamningen af borgere, der var bosat i udsatte områder og var frontpersonale.

Jeg samlede et frivillighold af corona-ambassadører, hvor vi intensivt informerede borgerne både på de sociale medier og ved at gå dør til dør. Vi ændrede narrativet på 14 dage til at være #bedsttiltest, således at vores bydel var den mest testede bydel i hele Danmark og kunne være rollemodel for andre bydele i landet med samme udfordringer.

Jeg mener, at vi som politikere skal skabe inddragelse og handling, skabe bedre rammer og løfte vores medborgere og virksomheder med de udfordringer, de står over for. Jeg mener, at det er igennem lokale initiativer, at frøene bliver sået, således at disse kan blive globale værdier og handlinger.

Mine hjertesager er den grønne dagsorden, civilsamfundet, udlændingepolitik, erhvervspolitik og beskæftigelsespolitik. En grøn politik kan ikke være ambitiøs nok – ej heller vor udlændingepolitik når vores næstkommende generationer kommer til at betale prisen.

 

Kontaktoplysninger

Nishan Ganesh

nishan2012g@gmail.com

Facebook

Kredskoordinator

fyn@friegronne.dk