Folketingskandidater

Ahmet Üzümcü

Ahmet

KANDIDAT PÅ SJÆLLAND: Ahmet Üzümcü er 35, hjemmeværnssoldat, gift, far til to og har arbejdet som underviser i økonomi. Nu stiller han op som folketingskandidat for Frie Grønne. Ahmet ønsker oprigtigt frihed og tryghed for alle og vil kæmpe for et samlet Danmark, hvor der er plads til alle.

Nede på gadeplan vil vi alle hinanden det godt. For her smiles der til hinanden, og her hjælpes vi ad med både stort og småt. Vi dyrker sport sammen, vores børn mødes på kryds og tværs og leger sammen, vi deler kontor sammen, spiser sammen – alting foregår i et stort fællesskab.

Den kultur savner jeg inde på Christiansborg. For selvom, vi udenfor borgen står sammen, ønsker nogen inde på borgen at splitte os ad ved at poste usandheder, og den form for grim politik har været ført temmelig længe.

Politik skal i min optik tage udgangspunkt i fakta og bør omfavne os danskere. De beslutninger, der træffes, skal være til gavn for hele Danmark.

I mange år har jeg arbejdet med at undervise folk, der har mistet sit arbejde og troen på dem selv. Jeg har haft stor succes med at hjælpe dem videre. Det vil jeg nu gerne give videre til Danmark. Vi skal videre. Vi er gået i stå. Vi halter virkelig bagud, og det gør vi, fordi vi ikke ser styrken i sammenholdet. Vi er et hold, der er mangfoldigt, bestående af mange forskelligheder og sammen står vi stærkere.

Derfor stiller jeg op som folketingskandidat for lige netop partiet Frie Grønne. Her mærkes en klar oprigtighed om at samle Danmark. Her tages klar afstand til racisme og forskelsbehandling. Man ønsker ihærdigt en grønnere verden, hvilket vi skylder vores børn og omverden.

For et mere FRIT, TRYGT og SIKKERT Danmark.